Informationsbrev avslutning

Terminen börjar gå mot sitt slut och alla är lite spända inför kommande jullov och helgdagar. Jag vill tacka alla vårdnadshavare för den här terminen och för ert fina samarbete. Tillsammans kan vi skapa de bästa förutsättningarna för våra härliga elever. 

Vi har några spännande aktiviteter kvar: 

Vernissage måndag 20/12 kl 15.00-17.30 – föräldrar välkomna: Fritids vill gärna visa upp sina underbara tomtar som skapats i tomteverkstaden. Kören har även övat in lite sånger som de uppträder med kl 15.15 samt 16.15. 

Föräldraföreningen för Funbo skola (FFFS) erbjuder korvgrillning, fika och lotter till försäljning. De berättar också för nya föräldrar om sitt engagemang som sätter guldkant på elevernas skoltid. T ex har de spolat vår is som eleverna haft skoj på under de kalla veckorna. Stort tack för det! 

Julavslutning tisdag 21/12 (endast elever): Det här året har varje klass julmys i klassrummet, tomten kommer och hälsar på samt en gemensam samling på gården med sång och dans.  

Skoldagen slutar mellan 10.45-11.00 och föräldrar är välkomna att hämta utomhus under denna tid. Bussen går kl 11.00 och då tar fritids vid för de som anmält behov av plats. 

Be gärna eleverna att ta hem skridskor och andra extrasaker som ni kan behöver hemma över julen samt städa vid hyllorna i hallen så vi kan få extrastädat under lovet. 

Övrig information:  
*Skolan startar tisdag 11/1 8.10 enligt vanligt schema och med samma personalstyrka som denna termin. 

*Måndag 10/1 är skolan och fritids helt stängd, både lärare och fritidspersonal har planeringsdag ihop. 

*Fritids har öppet 21-23/12, 27-30/12, 3-5/1 + 7/1 för de som behöver och har anmält detta. 

*Vi har fyllt på vårt skolbibliotek med massor av nya böcker. Eleverna har fått varit med och önskat vilka böcker som köpts in. 

*Fritids hälsar att de sedan höstlovet har haft olika teman. Däribland kör, dans, kodning, skog och pyssel. Inför vårterminen vädjar fritids till att alla vårdnadshavare fyller i sina vistelsetider i Skola24. Fråga gärna personalen om hjälp om du behöver. 

Vi vill önska alla elever och vårdnadshavare samt andra värdefulla personer i våra elevers liv, som vi träffat på under året, en härlig julledighet. Vi ser fram emot en ny spännande och lärorik termin tillsammans. 

Vi ses! 
Bästa hälsningar Anna Carlén med personal. 

julbildhemsidaCC.jpg

17 december 2021